Groepspraktijk Samen Sterk

Inez Van Campfort

Inez is een jongedame van het jaar 1994! Actief, enthousiast, geduldig & “een echte  babbelkous”! Ik ben aan het werk als ergotherapeut sinds 2016 na het behalen van mijn bachelor diploma te Hasselt. Naast de ergotherapie zijn basketbal en fotografie mijn andere grote passies. Ik werk momenteel als ergotherapeut in het AZ Turnhout op de dienst Fysische Geneeskunde.

Als eerstelijnsergotherapeut ligt mijn focus op de begeleiding van kinderen met leer- en ontwikkelingsstoornissen. Merk je bepaalde zaken op in het dagelijks leven van je zoon of dochter? Gaan sommige handelingen moeizaam? Zijn bepaalde taken in de klas niet haalbaar of gaan ze niet zo vlot als bij de vriendjes/vriendinnetjes (bijvoorbeeld lezen, schrijven of rekenen)? Dan bent U bij mij zeker aan het juiste adres! 

Afspraken kunnen gemaakt worden via 0474/45.04.24

Erkenningsnummer – RIZIV: