Groepspraktijk Samen Sterk

Karen Behaeghe

Karen is ergotherapeut en gespecialiseerd in (neuro)motorische revalidatie bij personen met o.a. een dwarslaesie, niet-aangeboren hersenletsel, MS, Ziekte van Parkinson en dergelijke meer. Ook personen met een orthopedische problematiek (vb. totale heupprothese) of kinderen met fysieke problemen o.w.v. CP & spina bifida, kunnen bij haar terecht. De behandeling/interventie kan bestaan uit zelfredzaamheidstraining (ADL),  functie- en/of functionaliteitstraining van de bovenste ledenmaten, training grove (vb. evenwicht) en fijne motoriek (vb. veters knopen), rolstoelbehendigheidstraining, ergonomisch advies, hulpmiddelenadvisering en advies omtrent woningaanpassing.

Karen behaalde eveneens het diploma van sportmasseur waardoor je voor massage en taping (zowel klassiek als medical taping concept) ook bij haar terecht kan.

In haar vrije tijd is ze actief als monitor bij To Walk Again en begeleidt ze er ook de sportacademie voor jongeren met een fysieke beperking. 
Ze is een enthousiaste en gepassioneerde ergotherapeut die graag inspeelt op de individuele wensen en noden van de cliënt in de zoektocht naar maximale zelfredzaamheid. Centraal staat steeds ‘Waar een wil is, is een weg’!

Huisbezoeken worden afgelegd in de ruime regio rond Ham en Geel.

Afspraken kunnen gemaakt worden via 0474/45.04.24

Lid van beroepsvereniging Ergotherapie Vlaanderen.

Erkenningsnummer – RIZIV : 6-50981-83-650