Groepspraktijk Samen Sterk

Katrien Van Gorp

Katrien is al 1.5 jaar kindercoach van Unikiki. Naast haar werk als kindercoach is ze ook werkzaam als persoonlijke assistente van een 9 jarige jongen met een beperking, dat ze begeleidt in het onderwijs.

Ze begeleidt kinderen die het even moeilijk hebben. ‘Moeilijk hebben’ wat is dat juist?
Bijvoorbeeld: slecht slapen, gepest worden, weinig zelf vertrouwen, rouwverwerking, aanvaarden van hun beperking, leren omgaan met ASS, HSP, ADHD,…
Alle kinderen ongeacht het probleem waar ze mee worstelen zal Katrien zeer liefdevol verwelkomen. Want elk kind verdient het om zorgeloos op te groeien.

Onze maatschappij vraagt ontzettend veel van onze kinderen en van ons zelf… Daarom is het fijn als kinderen een plekje kennen waar ze even op de ‘stop’ knop mogen drukken, even op adem mogen komen. Dat plekje bied ze jullie kinderen graag aan. Want er is niets belangrijker dan opgeladen door het leven te wandelen.

Katrien biedt geen praat therapie aan. Wel gaan ze heerlijk creatief aan de slag, schilderen, tekenen, boetseren, voorlezen, rollenspel, … Zo werken ze aan het probleem en gaan ze samen creatief opzoek naar oplossingen.

Naast één op één sessies komen er ook regelmatig workshops met verschillende thema’s aan bod. Hou dus zeker de Facebookpagina van Katrien in de gaten.

Botsen jullie ergens tegen aan? Hebben jullie vragen? Willen jullie een afspraak maken?
Katrien contacteren kan via unikiki1@gmail.com of via 0474/76.67.69